Engeland behoudt Ashes na verregende wedstrijd

Engeland weet na de derde testwedstrijd al zeker dat het urn van The Ashes mag behouden. De derde testwedstrijd is na een verregende vijfde dag geeindigd in een gelijkspel. Engeland won de eerste twee wedstrijden en had de urn al in bezit. Australië kan in laatste twee wedstrijden alleen nog tot 2-2 komen en bij een gelijkspel blijft de urn in bezit van het land dat hem al heeft. 

Op Old Trafford Cricket Ground in Manchester was Australië goed begonnen. Ze kwamen in de eerste inning tot 527 runs met het verlies van zeven wickets. Ze gaven toen de beurt aan Engeland. Michael Clarke was goed voor 187 runs. Engeland kwam tot 368 runs all out in hun eerste inning. 

Op dag vier begon Australië aan de tweede inning en sloot af op 172 runs, tegen het einde van de dag regende het al. Engeland had een target van 332 runs op de slotdag, maar ze konden vandaag slechts twintig overs spelen. Omdat de testwedstrijd niet afgemaakt kon worden eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. 

Vrijdag begint de vierde testwedstrijd. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op Riverside Ground in Chester-le-Street. Australië krijgt dan de kans om de eer te redden.