[PD] Sevilla laat zich de kaas van het brood eten

Sevilla heeft zaterdag een 3-2 thuisnederlaag geleden tegen Levante. De Andalusiërs stonden na 68 minuten nog met 2-1 voor, maar Loukas Vyntra en Simao Mate gooiden roet in het eten. Coke had voor rust voor 1-0 gezorgd, maar David Barral benutte een strafschop en zette Levante weer op gelijke hoogte. Ivan Rakitic scoorde de 2-1.

Valencia verspeelde thuis punten tegen Espanyol: 2-2. De bezoekers uit Barcelona kwamen na drie minuten op 1-0 via Jhon Cordoba. Paco Alcacer maakte echter vier minuten later alweer gelijk en Jonas zorgde nog voor rust voor de 2-1. Vlak na rust kwam Espanyol terug. Sergio Garcia benutte een strafschop.

Real Valladolid bracht Villarreal een nederlaag toe. Jesus Rueda maakte vijf minuten voor rust de enige goal: 1-0. Eerder zaterdag won Real Madrid al met 2-0 van Granada.