[Bundesliga] Robben draagt bij aan ruime zege Bayern

Arjen Robben heeft zondag met een doelpunt bijgedragen aan de ruime overwinning van Bayern München in de Bundesliga. De ploeg van coach Pep Guardiola was thuis met 5-0 te sterk voor Eintracht Frankfurt. Robben viel in de 65e minuut in en had slechts twee minuten nodig om het doel te vinden.

Mario Götze sloeg als eerste toe namens Bayern, waarna Franck Ribéry er kort voor rust 2-0 van maakte. In de tweede helft voerden Robben, Bonfim Dante en Mario Mandzukic de score op. De Kroaat rondde af op aangeven van de Nederlander, die terugkeerde van een lichte spierblessure.

Bayern lijkt hard op weg naar de tweede titel op rij. De ploeg heeft dertien punten voorsprong op Bayer Leverkusen. Borussia Dortmund volgt al op zeventien punten. Eintracht Frankfurt is de nummer veertien van Duitsland.