[Serie A] AC Milan verliest, Balotelli huilt

Clarence Seedorf heeft zijn eerste competitienederlaag als trainer van AC Milan geleden. De ploeg van de Nederlandse coach ging met 3-1 onderuit bij Napoli. De meeste aandacht ging na afloop echter uit naar Mario Balotelli. De aanvaller van AC Milan werd een kwartier voor tijd gewisseld en zat vervolgens snikkend op de bank, mogelijk door racistische geluiden vanaf de tribune.

Milan kende nog wel een goede start in San Paolo. Al na acht minuten luisterde Adel Taarabt zijn competitiedebuut voor Milan op met een doelpunt. Drie minuten later maakte Gökhan Inler echter al gelijk. Na rust bezweek Milan onder de druk van de thuisploeg. Gonzalo Higuain scoorde twee keer.

Ondanks het verlies blijft Milan net in het linkerrijtje staan, al kan dat zondag veranderen. Napoli staat derde op gepaste afstand van koploper Juventus en nummer twee AS Roma.