Kaiser blijft trainer Den Bosch

Ruud Kaiser is ook volgend jaar trainer van FC Den Bosch. De oefenmeester heeft zijn contract met een jaar verlengd tot medio 2015, meldt de Brabantse eerstedivisionist donderdag. Kaiser ging afgelopen zomer aan de slag bij Den Bosch, waarvoor hij tussen 1984 en 1988 al als speler uitkwam.

"Ik wil het bestuur en de club graag bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen", laat de 53-jarige Amsterdammer weten. "We zijn met zijn allen de goede weg in geslagen en gaan er alles aan doen om hier een goed vervolg aan te geven. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en heb veel vertrouwen in de toekomst."

Kaiser volgde vorig jaar Jan Poortvliet op in Den Bosch. Eerder stond de oud-speler van onder meer Ajax aan het roer bij RBC Roosendaal en de Duitse clubs Dynamo Dresden en FC Magdeburg. Hij was in het verleden ook als jeugdtrainer verbonden aan de KNVB en Chelsea.

Den Bosch verlengde eerder deze week al de contracten van middenvelder Barry Maguire en clubtopscorer Erik Quekel. Na een teleurstellend begin van het seizoen werkten de Bosschenaren zich inmiddels op naar de achtste plaats in de Jupiler League.