[Serie A] AC Milan verliest voor derde keer op rij

AC Milan blijft matig presteren in de Serie A. De ploeg van Clarence Seedorf verloor zondag in San Siro tegen Parma voor de derde keer op rij: 2-4. Doelman Christian Abbiati moest al na zes minuten met rood van het veld, waarna voormalig Milan-aanvaller Antonio Cassano met twee treffers de zege van Parma inleidde.

Adil Rami en Mario Balotelli brachten Milan nog wel op gelijke hoogte, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor een punt. Amauri en Jonathan Biabiany zorgden in de slotfase voor een Parmezaanse overwinning. Nigel de Jong speelde de hele wedstrijd voor Milan, Urby Emanuelson werd na 52 minuten naar de kant gehaald.

Milan zette na Seedorfs aantreden in januari een behoorlijke reeks neer in de competitie, waardoor de club omhoog klom op de ranglijst. Na opeenvolgende nederlagen tegen Juventus, Udinese en Parma staat Milan nu echter elfde.

Lazio Roma won op bezoek bij Cagliari met 2-0. Senad Lulic en Keita Baldé Diao scoorden voor de Romeinen, die naar plek zeven klimmen.