Bakkali wil bij PSV blijven, Wijnaldum verlengt

Zakaria Bakkali heeft aangegeven graag bij PSV te willen blijven. Dit liet technisch directeur Marcel Brands vanochtend in De Tafel Van Kees op FOX Sports weten. Daarnaast maakte hij ook bekend dat Georginio Wijnaldum zijn contract met PSV zal verlengen.

Bakkali is al maanden onderwerp van gesprek. De jonge voetballer had geruime tijd een nieuwe aanbieding van PSV op zak, maar weigerde deze te tekenen. Enkele weken geleden kozen de Eindhovenaren ervoor om het aanbod in te trekken.

Toch lijkt er inmiddels een doorbraak te zijn. Bakkali wordt inmiddels bijgestaan door een nieuwe zaakwaarnemer, Kees Ploegsma junior. Daarnaast gaf Brands te kennen dat beide partijen aanstaande dinsdag met elkaar om de tafel gaan zitten om te kijken wat mogelijk is. Er is in de tussentijd wel erg veel gebeurd.

Ook Wijnaldum lijkt in het nieuwe seizoen nog bij PSV te blijven. Sinds zijn optreden op het WK voetbal in Brazilië wordt de aanvoerder van de Eindhovense club regelmatig in verband gebracht met andere partijen.

Een contractverlenging zal er waarschijnlijk niet voor zorgen dat dit stopt, maar Wijnaldum geeft hiermee wel aan graag in Eindhoven te willen blijven. De nieuwe overeenkomst tussen de voetballer en PSV zal tot medio 2018 gaan lopen.